Duman Dibine Kadar Şarkı Sözleri

Duman Dibine Kadar Şarkı Sözleri: Bir Tutkunun Hikayesi

Duman’ın 2002 yılında yayınlanan “Dibine Kadar” şarkısı, bir tutkunun hikayesini anlatan etkileyici bir şarkıdır. Şarkı, bir erkeğin sevdiği kadına olan aşkını ve bu aşk için her şeyi yapmaya hazır olduğunu anlatıyor.

Şarkının sözleri, Kaan Tangöze tarafından yazılmıştır ve müziği de Duman grubu tarafından bestelenmiştir. Şarkı, Duman’ın en sevilen şarkılarından biridir ve birçok müziksever tarafından beğenilmektedir.

Şarkı Sözleri

Dibine kadar
Aşkına düştüm
Dibine kadar
Seni sevdim

Gözlerin beni büyüledi
Dudakların beni mest etti
Tenin beni ateşledi
Kokun beni sarhoş etti

Sen benimsin
Ben seninim
Biz biriz
Sonsuza dek

Dibine kadar
Aşkına düştüm
Dibine kadar
Seni sevdim

Dağları delerim
Denizleri aşarım
Yıldızları indiririm
Güneşi söndürürüm

Senin için her şeyi yaparım
Senin için ölürüm
Senin için yaşarım
Senin için varım

Sen benimsin
Ben seninim
Biz biriz
Sonsuza dek

Dibine kadar
Aşkına düştüm
Dibine kadar
Seni sevdim

Şarkının Konusu

Şarkı, bir erkeğin sevdiği kadına olan aşkını anlatıyor. Erkek, kadına olan aşkını “dibine kadar” olarak tanımlıyor ve bu aşk için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söylüyor.

Erkek, kadının gözlerinin onu büyülediğini, dudaklarının onu mest ettiğini, teninin onu ateşlediğini ve kokusunun onu sarhoş ettiğini söylüyor. Ayrıca, kadının kendisinin olduğunu ve kendisinin de kadının olduğunu söylüyor.

Erkek, kadına olan aşkını “sonsuza dek” olarak tanımlıyor ve onun için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söylüyor. Dağları delerim, denizleri aşarım, yıldızları indiririm, güneşi söndürürüm diyor.

Şarkının Etkisi

“Dibine Kadar” şarkısı, birçok müziksever tarafından beğenilen ve sevilen bir şarkıdır. Şarkının sözleri ve müziği, dinleyicileri etkilemektedir. Şarkı, aşkın gücünü ve bir erkeğin sevdiği kadına olan bağlılığını anlatmaktadır.

İlgili Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı