Çizmeli Kedi Son Dilek Altyazılı Izle

Çizmeli Kedi: Son Dilek

Çizmeli Kedi: Son Dilek, 2022 yapımı bir bilgisayar animasyonlu komedi-macera filmidir. Film, DreamWorks Animation tarafından üretilmiş ve Universal Pictures tarafından dağıtılmıştır. Film, 2011 yapımı Çizmeli Kedi filminin devamı niteliğindedir. Filmin yönetmenliğini Joel Crawford üstlenirken, senaryosunu Paul Fisher ve Tommy Swerdlow yazmıştır. Filmin başrollerinde Antonio Banderas, Salma Hayek, Harvey Guillén, Florence Pugh, John Mulaney, Wagner Moura ve Olivia Colman yer almaktadır.

Film, Çizmeli Kedi’nin (Banderas) sekiz canından dokuzunu kaybettikten sonra son dileğini kullanarak hayatını geri kazanmaya çalışmasını konu almaktadır. Çizmeli Kedi, son dileğini kullanmak için bir yolculuğa çıkar ve bu yolculukta birçok tehlikeyle karşılaşır.

Konusu

Çizmeli Kedi, sekiz canından dokuzunu kaybettikten sonra son dileğini kullanarak hayatını geri kazanmaya çalışır. Çizmeli Kedi, son dileğini kullanmak için bir yolculuğa çıkar ve bu yolculukta birçok tehlikeyle karşılaşır.

Çizmeli Kedi’nin yolculuğu onu, Karanlık Orman’a götürür. Karanlık Orman, tehlikeli yaratıkların yaşadığı bir yerdir. Çizmeli Kedi, Karanlık Orman’da birçok yaratıkla savaşmak zorunda kalır.

Çizmeli Kedi, Karanlık Orman’da yolculuk ederken, Kitty Yumuşak Pati (Hayek) adında bir kediyle tanışır. Kitty Yumuşak Pati, Çizmeli Kedi’ye yolculuğunda yardım eder.

Çizmeli Kedi ve Kitty Yumuşak Pati, Karanlık Orman’da yolculuk ederken, Altın Saçlı Kız (Pugh) adında bir kadınla tanışırlar. Altın Saçlı Kız, Çizmeli Kedi ve Kitty Yumuşak Pati’ye yolculuklarında yardım eder.

Çizmeli Kedi, Kitty Yumuşak Pati ve Altın Saçlı Kız, Karanlık Orman’da yolculuk ederken, Ölüm (Moura) adında bir yaratıkla karşılaşırlar. Ölüm, Çizmeli Kedi’nin son dileğini kullanmasını engellemeye çalışır.

Çizmeli Kedi, Kitty Yumuşak Pati ve Altın Saçlı Kız, Ölüm’le savaşırlar ve sonunda Ölüm’ü yenmeyi başarırlar. Çizmeli Kedi, son dileğini kullanarak hayatını geri kazanır.

Karakterler

  • Çizmeli Kedi (Antonio Banderas): Sekiz canından dokuzunu kaybetmiş bir kedi. Son dileğini kullanarak hayatını geri kazanmaya çalışır.
  • Kitty Yumuşak Pati (Salma Hayek): Çizmeli Kedi’ye yolculuğunda yardım eden bir kedi.
  • Altın Saçlı Kız (Florence Pugh): Çizmeli Kedi ve Kitty Yumuşak Pati’ye yolculuklarında yardım eden bir kadın.
  • Ölüm (Wagner Moura): Çizmeli Kedi’nin son dileğini kullanmasını engellemeye çalışan bir yaratık.

Yapım

Çizmeli Kedi: Son Dilek, 2011 yapımı Çizmeli Kedi filminin devamı niteliğindedir. Filmin yönetmenliğini Joel Crawford üstlenirken, senaryosunu Paul Fisher ve Tommy Swerdlow yazmıştır. Filmin başrollerinde Antonio Banderas, Salma Hayek, Harvey Guillén, Florence Pugh, John Mulaney, Wagner Moura ve Olivia Colman yer almaktadır.

Film, 2018 yılında duyurulmuştur. Filmin yapımına 2019 yılında başlanmıştır. Film, 21 Aralık 2022 tarihinde vizyona girmiştir.

Gişe

Çizmeli Kedi: Son Dilek, dünya çapında 438 milyon dolar hasılat elde etmiştir. Filmin yapım maliyeti 90 milyon dolardır.

Eleştiriler

Çizmeli Kedi: Son Dilek, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almıştır. Filmin animasyonu, seslendirmeleri ve hikayesi övgüyle karşılanmıştır.

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi