Komik Muzip Fıkralar

Komik Muzip Fıkralar: Gülmek İçin En İyi İlaç

Gülmek, hayatın en güzel ilaçlarından biridir. Stresinizi azaltır, ruh halinizi iyileştirir ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Muzip fıkralar, gülmek için harika bir yoldur. İşte sizi güldürecek komik muzip fıkralar:

  • Bir adam, bir restorana gider ve garson ona ne istediğini sorar. Adam, “Bir tabak tavuk istiyorum” der. Garson, “Nasıl pişmiş olsun?” diye sorar. Adam, “Önce bir dövün, sonra kızartın” der. Garson şaşırır ve “Neden?” diye sorar. Adam, “Çünkü tavuklar yumurtalarımı çaldı” der.

  • Bir adam, bir mağazaya gider ve tezgahtara “Bir düzine yumurta alabilir miyim?” diye sorar. Tezgahtar, “Elbette, ama önce bir düzine tavuk satın almanız gerekiyor” der. Adam şaşırır ve “Neden?” diye sorar. Tezgahtar, “Çünkü yumurtalar tavuklardan gelir” der.

  • Bir adam, bir taksiye biner ve şoföre “Havaalanına gidebilir misiniz?” diye sorar. Şoför, “Elbette, ama önce bir uçak satın almanız gerekiyor” der. Adam şaşırır ve “Neden?” diye sorar. Şoför, “Çünkü taksiler uçamaz” der.

  • Bir adam, bir doktora gider ve “Doktor bey, bir sorunum var” der. Doktor, “Nedir sorununuz?” diye sorar. Adam, “Her zaman kendi kendime gülüyorum” der. Doktor, “Bu iyi bir şey” der. Adam, “Ama ben hiç komik değilim” der. Doktor, “O zaman sorununuz yok” der.

  • Bir adam, bir kütüphaneye gider ve kütüphaneciye “Bir kitap alabilir miyim?” diye sorar. Kütüphaneci, “Elbette, ama önce bir kütüphane kartı satın almanız gerekiyor” der. Adam şaşırır ve “Neden?” diye sorar. Kütüphaneci, “Çünkü kitaplar kütüphaneden ödünç alınır” der.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi