Müslüm Gürses Maziden Biri Şarkı Sözleri

Müslüm Gürses’in “Maziden Biri” adlı şarkısı, geçmişte yaşanmış bir aşkın özlemini ve pişmanlığını konu alan duygusal bir şarkıdır. Şarkı, Gürses’in güçlü ve etkileyici vokaliyle yorumlanmıştır ve Türk müziğinin klasikleri arasında yer almaktadır.

Şarkının sözleri, geçmişte yaşanmış bir aşkın anılarını ve bu aşkın özlemini anlatmaktadır. Şarkının başlangıcında, Gürses “Maziden biri geldi aklıma” diyerek geçmişte yaşanmış bir aşkın anılarının aklına geldiğini söyler. Ardından, bu aşkın nasıl başladığını ve nasıl geliştiğini anlatır. Şarkının nakaratında ise, Gürses “Maziden biri geldi aklıma, unutamadım onu bir türlü” diyerek bu aşkın özlemini dile getirir.

Şarkının ikinci bölümünde, Gürses bu aşkın nasıl sona erdiğini ve bunun kendisinde bıraktığı pişmanlığı anlatır. Şarkının sonunda ise, Gürses “Maziden biri geldi aklıma, unutamadım onu bir türlü” diyerek bu aşkın özlemini bir kez daha dile getirir ve şarkı sona erer.

“Maziden Biri” şarkısı, geçmişte yaşanmış bir aşkın özlemini ve pişmanlığını konu alan duygusal bir şarkıdır. Şarkı, Gürses’in güçlü ve etkileyici vokaliyle yorumlanmıştır ve Türk müziğinin klasikleri arasında yer almaktadır.

Şarkının sözleri:

Maziden biri geldi aklıma
Unutamadım onu bir türlü
Gözlerinin önünde eridim
Yüreğimde bir ateş yandı

Aşkımız bir rüya gibiydi
Masal gibiydi, peri masalı
Birlikte geçirdiğimiz günler
Unutulmazdı, asla unutulmazdı

Ama bir gün ayrıldık
Neden ayrıldık, bilmiyorum
Belki de kaderimiz böyleydi
Belki de birbirimize uygun değildik

Ayrıldıktan sonra çok üzüldüm
Günlerce ağladım, gecelerce uyuyamadım
Seni özledim, çok özledim
Ama geri dönemezdim, biliyordum

Yıllar geçti, ama seni hiç unutamadım
Her zaman aklımdasın, her zaman kalbimdesin
Bir gün yine karşılaşacağımızı biliyorum
Ve o gün, sana olan aşkımı yeniden söyleyeceğim

Konuyla ilgili faydalı siteler:


Yayımlandı