Komik Oyunlar Oyun

Komik Oyunlar Oyun: Konusu ve Faydalı Siteler

Komik Oyunlar Oyun, 2007 yılında Michael Haneke tarafından yönetilen ve başrollerini Naomi Watts, Tim Roth ve Michael Pitt’in paylaştığı bir gerilim filmidir. Film, Avusturya’nın bir köyünde yaşayan bir ailenin, iki genç adam tarafından işkenceye uğratılmasını konu almaktadır.

Film, George ve Anna adlı bir çiftin ve oğulları Georgie’nin Avusturya’nın bir köyünde yaşarken başlarından geçenleri anlatıyor. Bir gün, iki genç adam olan Paul ve Peter, çiftliğe gelir ve aileyi rehin alır. Genç adamlar, aileyi fiziksel ve psikolojik olarak işkenceye uğratmaya başlarlar.

Film, şiddet ve işkencenin doğası, aile bağları ve insan doğası gibi konuları ele almaktadır. Film, eleştirmenler tarafından büyük beğeni toplamış ve birçok ödül kazanmıştır.

Konusu

Film, Avusturya’nın bir köyünde yaşayan bir ailenin, iki genç adam tarafından işkenceye uğratılmasını konu almaktadır. Aile, George ve Anna adlı bir çift ile oğulları Georgie’den oluşmaktadır. Bir gün, iki genç adam olan Paul ve Peter, çiftliğe gelir ve aileyi rehin alır. Genç adamlar, aileyi fiziksel ve psikolojik olarak işkenceye uğratmaya başlarlar.

Aile, genç adamların işkencelerine karşı koymaya çalışır, ancak başarılı olamazlar. Genç adamlar, aileyi giderek daha fazla işkenceye uğratmaya başlarlar. Aile, sonunda genç adamların işkencelerine yenik düşer ve ölürler.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi