Keke Şarkı Sözleri

Keke Şarkı Sözleri: Anlamı ve Bağlamı

Keke, Drake’in 2018’de yayınlanan Scorpion albümünün ikinci single’ıdır. Şarkı, Drake’in eski sevgilisiyle olan ilişkisini ve onunla olan anılarını konu alıyor. Şarkının sözleri, Drake’in eski sevgilisine olan özlemini ve pişmanlığını yansıtıyor.

Şarkı Sözlerinin Anlamı

Şarkının ilk dizesinde Drake, eski sevgilisinin kendisini terk etmesinden sonra yaşadığı yalnızlığı ve üzüntüyü dile getiriyor. “Keke, beni yalnız bıraktın / Ve ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum” diyor.

Şarkının nakaratında Drake, eski sevgilisine olan özlemini ve pişmanlığını dile getiriyor. “Keke, seni özlüyorum / Ve keşke seni hiç bırakmasaydım” diyor.

Şarkının ikinci dizesinde Drake, eski sevgilisinin kendisini terk etmesinden sonra yaşadığı zorlukları anlatıyor. “Keke, sensiz yaşamak çok zor / Ve ben her gün seni düşünüyorum” diyor.

Şarkının köprüsünde Drake, eski sevgilisine olan aşkını ve bağlılığını dile getiriyor. “Keke, seni seviyorum / Ve asla seni unutamam” diyor.

Şarkının sonunda Drake, eski sevgilisine olan özlemini ve pişmanlığını bir kez daha dile getiriyor. “Keke, seni özlüyorum / Ve keşke seni hiç bırakmasaydım” diyor.

Şarkının Bağlamı

Keke şarkısı, Drake’in eski sevgilisiyle olan ilişkisinin sona ermesinden sonra yazılmıştır. Şarkı, Drake’in eski sevgilisine olan özlemini, pişmanlığını ve üzüntüsünü yansıtıyor. Şarkı, Drake’in eski sevgilisine olan aşkını ve bağlılığını da dile getiriyor.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı