Belçika Hollanda Arası Kaç Saat

Belçika ve Hollanda, Avrupa’nın batısında yer alan iki komşu ülkedir. Belçika’nın başkenti Brüksel, Hollanda’nın başkenti ise Amsterdam’dır. İki ülke arasında yaklaşık 150 kilometrelik bir mesafe bulunmaktadır.

Belçika ve Hollanda arasındaki yolculuk, kara yolu, hava yolu ve demir yolu olmak üzere üç farklı şekilde yapılabilir.

Kara Yolu

Belçika ve Hollanda arasında kara yoluyla seyahat etmek yaklaşık 2 saat sürmektedir. Yolculuk, Brüksel’den başlayarak Anvers, Breda ve Rotterdam üzerinden Amsterdam’a kadar devam etmektedir. Yolculuk boyunca, Belçika ve Hollanda’nın güzel manzaralarını seyredebilirsiniz.

Hava Yolu

Belçika ve Hollanda arasında hava yoluyla seyahat etmek yaklaşık 1 saat sürmektedir. Yolculuk, Brüksel Havalimanı’ndan başlayarak Amsterdam Schiphol Havalimanı’na kadar devam etmektedir. Hava yoluyla seyahat etmek, kara yoluyla seyahat etmekten daha hızlıdır, ancak daha pahalıdır.

Demir Yolu

Belçika ve Hollanda arasında demir yoluyla seyahat etmek yaklaşık 2 saat 30 dakika sürmektedir. Yolculuk, Brüksel’den başlayarak Anvers, Breda ve Rotterdam üzerinden Amsterdam’a kadar devam etmektedir. Demiryoluyla seyahat etmek, kara yoluyla seyahat etmekten daha yavaştır, ancak daha rahattır.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi