Belçika Alkol Fiyatları

Belçika Alkol Fiyatları

Belçika, bira ve çikolata gibi lezzetli yiyecek ve içecekleriyle ünlü bir ülkedir. Ülkede alkol fiyatları, diğer Avrupa ülkelerine göre nispeten düşüktür. Bu nedenle, Belçika’ya seyahat eden turistler, alkollü içecekleri uygun fiyatlarla satın alabilirler.

Bira Fiyatları

Belçika’da bira fiyatları, diğer Avrupa ülkelerine göre oldukça düşüktür. Bir şişe bira, ortalama olarak 2-3 Euro’ya satın alınabilir. Ülkede, çok sayıda bira üreticisi bulunmaktadır ve her üreticinin kendine özgü bir birası vardır. Bu nedenle, Belçika’da bira çeşitleri oldukça fazladır.

Şarap Fiyatları

Belçika’da şarap fiyatları, bira fiyatlarına göre biraz daha yüksektir. Bir şişe şarap, ortalama olarak 5-10 Euro’ya satın alınabilir. Ülkede, çok sayıda şarap üreticisi bulunmaktadır ve her üreticinin kendine özgü bir şarabı vardır. Bu nedenle, Belçika’da şarap çeşitleri oldukça fazladır.

Diğer Alkollü İçecek Fiyatları

Belçika’da diğer alkollü içecek fiyatları da oldukça düşüktür. Bir şişe votka, ortalama olarak 10-15 Euro’ya satın alınabilir. Bir şişe cin, ortalama olarak 15-20 Euro’ya satın alınabilir. Bir şişe rom, ortalama olarak 20-25 Euro’ya satın alınabilir.

Alkol Vergileri

Belçika’da alkol vergileri, diğer Avrupa ülkelerine göre nispeten düşüktür. Bu nedenle, Belçika’da alkollü içecek fiyatları diğer Avrupa ülkelerine göre daha düşüktür.

Alkol Satış Saatleri

Belçika’da alkol satış saatleri, diğer Avrupa ülkelerine göre daha esnektir. Ülkede, alkollü içecekler hafta içi ve hafta sonu günlerinde 24 saat boyunca satılabilir.

Alkol Tüketim Yaşı

Belçika’da alkol tüketim yaşı 16’dır. Ancak, 16 yaşından küçük kişiler, ebeveynlerinin veya vasilerinin izniyle alkollü içecek tüketebilirler.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi