Bu Kız Şarkı Sözleri

Bu Kız Şarkı Sözleri: Konusu ve Analizi

“Bu Kız” şarkısı, 2004 yılında yayınlanan ve sözleri Sezen Aksu’ya, müziği ise Onno Tunç’a ait olan bir şarkıdır. Şarkı, bir kadının sevdiği erkeğe olan aşkını ve özlemini anlatan duygusal bir ballad’dır.

Şarkının ilk dizesi, “Bu kız seni çok seviyor,” ile başlar. Bu dize, kadının erkeğe olan aşkının ne kadar güçlü olduğunu vurgular. Kadın, erkeği her şeyden çok seviyor ve onun için her şeyi yapmaya hazırdır.

Şarkının nakaratı, “Bu kız seni özlüyor,” ile devam eder. Bu dize, kadının erkeği ne kadar özlediğini vurgular. Kadın, erkeği her zaman yanında istiyor ve onunla birlikte olmak için sabırsızlanıyor.

Şarkının ikinci dizesi, “Bu kız seninle olmak istiyor,” ile başlar. Bu dize, kadının erkekle birlikte olmak istediğini vurgular. Kadın, erkekle birlikte mutlu bir hayat yaşamak istiyor ve onunla birlikte olmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Şarkının üçüncü dizesi, “Bu kız senin için ağlıyor,” ile başlar. Bu dize, kadının erkeği için ağladığını vurgular. Kadın, erkeği çok seviyor ve onunla birlikte olamadığı için üzülüyor.

Şarkının son dizesi, “Bu kız seni hiç unutmayacak,” ile biter. Bu dize, kadının erkeği asla unutmayacağını vurgular. Kadın, erkeği her zaman kalbinde taşıyacak ve onu asla unutmayacaktır.

“Bu Kız” şarkısı, bir kadının sevdiği erkeğe olan aşkını ve özlemini anlatan duygusal bir ballad’dır. Şarkı, Sezen Aksu’nun güçlü sözleri ve Onno Tunç’un etkileyici müziğiyle birleşerek unutulmaz bir eser haline gelmiştir.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı