2019 Casper

Casper (2019)

Casper, 2019 yılında yayınlanan bir Amerikan bilgisayar animasyonlu komedi-drama filmidir. Film, DreamWorks Animation tarafından üretilmiş ve Universal Pictures tarafından dağıtılmıştır. Filmin yönetmenliğini Tom McGrath, yapımcılığını Chris Meledandri ve Janet Healy üstlenmiştir. Filmin senaryosu ise Erica Rivinoja ve Chris Miller tarafından yazılmıştır.

Filmin konusu, hayaletli bir evde yaşayan Casper adlı genç bir hayaletin hikayesini anlatıyor. Casper, arkadaş canlısı ve iyi kalpli bir hayalettir, ancak diğer hayaletler tarafından dışlanmıştır. Bir gün, evlerine taşınan yeni bir aileyle tanışır ve onlarla arkadaş olur. Ancak, ailenin babası James Harvey, hayaletlere inanmaz ve Casper’ı evden kovmaya çalışır. Casper, ailenin güvenini kazanmak ve evde kalabilmek için elinden geleni yapar.

Casper, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. Bazı eleştirmenler filmin animasyonunu ve seslendirme performanslarını övdü, ancak diğerleri filmin hikayesini ve karakterlerini eleştirdi. Film, dünya çapında 287 milyon dolar hasılat elde etti.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı