Hamari Adhuri Kahani Şarkı Sözleri Türkçe

Hamari Adhuri Kahani Şarkı Sözleri Türkçe: Konusu ve Analizi

Hamari Adhuri Kahani, 2015 yılında vizyona giren bir Hint romantik drama filmidir. Film, Mohit Suri tarafından yönetilmiş ve Mahesh Bhatt tarafından yapılmıştır. Filmin başrollerinde Emraan Hashmi, Vidya Balan ve Rajkummar Rao yer almaktadır. Film, iki farklı zaman diliminde geçen bir aşk hikayesini anlatmaktadır.

Film Konusu

Film, 1940’lı yıllarda Hindistan’ın Mumbai kentinde başlar. Vasudha Prasad (Vidya Balan), zengin bir ailenin kızıdır. Bir gün, Vasudha, sokakta şarkı söyleyen bir müzisyen olan Hariprasad (Emraan Hashmi) ile tanışır. İkisi arasında bir aşk başlar. Ancak, Vasudha’nın ailesi bu ilişkiye karşı çıkar. Vasudha ve Hariprasad, ailelerinin baskısından kurtulmak için kaçmaya karar verirler. Ancak, kaçış sırasında Vasudha vurulur ve ölür.

Film, daha sonra 2015 yılında Mumbai’de devam eder. Vasudha’nın reenkarnasyonu olan Vasudha Sharma (Vidya Balan), bir reklam ajansında çalışmaktadır. Bir gün, Vasudha, Hariprasad’ın reenkarnasyonu olan Kabir (Rajkummar Rao) ile tanışır. İkisi arasında bir aşk başlar. Ancak, Kabir’in geçmişi Vasudha’nın hayatını tehlikeye atmaktadır.

Şarkı Sözleri

Filmin soundtrack albümü, Pritam tarafından bestelenmiştir. Albümde yer alan şarkılar, filmin konusuyla uyumlu olarak aşk, ayrılık ve özlem temalarını işlemektedir. Albümün en popüler şarkılarından biri olan “Hamari Adhuri Kahani”, Arijit Singh tarafından seslendirilmiştir. Şarkının sözleri, Vasudha ve Hariprasad’ın aşk hikayesini anlatmaktadır.

Şarkı Sözleri Türkçe

Hamari Adhuri Kahani

(1. Dize)
Aşkımız yarım kaldı,
Bir rüya gibiydi.
Gözlerimde yaşlar,
Kalbimde yaralar.

(Koro)
Hamari adhuri kahani,
Bir yarım kalan şarkı.
Sen gittin, ben kaldım,
Yalnız ve kırgın.

(2. Dize)
Hatırlıyorum o günü,
Gözlerin parlıyordu.
Ellerin ellerimdeydi,
Kalplerimiz birleşmişti.

(Koro)
Hamari adhuri kahani,
Bir yarım kalan şarkı.
Sen gittin, ben kaldım,
Yalnız ve kırgın.

(Köprü)
Aradım seni her yerde,
Ama bulamadım.
Özledim seni her gün,
Ama gelmedin.

(Koro)
Hamari adhuri kahani,
Bir yarım kalan şarkı.
Sen gittin, ben kaldım,
Yalnız ve kırgın.

(Çıkış)
Bir gün döneceksin,
Biliyorum.
Ve aşkımız tamamlanacak,
Sonsuza dek.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı