Hasretim Ben Sana Şarkı Sözleri

Hasretim Ben Sana Şarkı Sözleri: Bir Ayrılık Hikayesi

Hasretim Ben Sana, Ahmet Kaya’nın 1985 yılında çıkardığı Acılara Tutunmak albümünde yer alan bir şarkıdır. Şarkı, bir ayrılık hikayesini anlatmaktadır. Şarkının sözleri, ayrılığın acısını ve özlemi yansıtır.

Şarkının ilk dizesi, “Hasretim ben sana, özlemim var sana” şeklindedir. Bu dize, şarkının ana temasını özetler. Şarkıcı, sevgilisinden ayrı kaldığı için hasret ve özlem çekmektedir.

Şarkının ikinci dizesi, “Gözlerim yollarda, seni bekliyorum” şeklindedir. Bu dize, şarkıcının sevgilisini beklediğini gösterir. Şarkıcı, sevgilisinin geri dönmesini ummaktadır.

Şarkının üçüncü dizesi, “Geçmiyor günlerim, sensiz olmuyor” şeklindedir. Bu dize, şarkıcının sevgilisinin yokluğunda zorluk çektiğini gösterir. Şarkıcı, sevgilisinin yanında olmadığı için günlerinin geçmediğini söyler.

Şarkının dördüncü dizesi, “Hasretim ben sana, özlemim var sana” şeklindedir. Bu dize, şarkının ilk dizesini tekrarlar ve şarkının ana temasını vurgular. Şarkıcı, sevgilisine olan hasretini ve özlemini dile getirir.

Şarkının nakaratı, “Hasretim ben sana, özlemim var sana” şeklindedir. Bu nakarat, şarkının ana temasını tekrarlar ve şarkıyı daha akılda kalıcı hale getirir.

Şarkının son dizesi, “Sensiz olmuyor, sensiz olmuyor” şeklindedir. Bu dize, şarkıcının sevgilisinin yokluğunda yaşayamayacağını gösterir. Şarkıcı, sevgilisinin yanında olmadığı için hayatının anlamsız olduğunu söyler.

Hasretim Ben Sana, ayrılık acısını ve özlemi yansıtan güçlü bir şarkıdır. Şarkı, Ahmet Kaya’nın en sevilen şarkılarından biridir ve hala birçok kişi tarafından dinlenmektedir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar

  • Ahmet Kaya Resmi Web Sitesi: https://www.ahmetkaya.com.tr/
  • Hasretim Ben Sana Şarkı Sözleri: https://www.sarkisozleriveanlamlari.com/ahmet-kaya-hasretim-ben-sana-sarki-sozleri/
  • Hasretim Ben Sana Şarkısı: https://www.youtube.com/watch?v=9-04_e-174w

Yayımlandı