Komik Türk Filmleri 2012

2012 yılında vizyona giren Türk komedi filmleri, izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşattı. Bu filmler, birbirinden farklı konuları ve renkli karakterleriyle dikkat çekti. İşte 2012 yılının en iyi Türk komedi filmlerinden bazıları:

  • Recep İvedik 4 (2012)

Şahan Gökbakar’ın başrolünde oynadığı Recep İvedik serisinin dördüncü filmi olan Recep İvedik 4, büyük bir ilgiyle karşılandı. Filmde, Recep İvedik’in köyünden ayrılıp İstanbul’a gitmesi ve burada başına gelen komik olaylar anlatılıyor.

  • Arif V 216 (2012)

Cem Yılmaz’ın başrolünde oynadığı Arif V 216, Türk sinemasının en başarılı komedi filmlerinden biri olarak kabul ediliyor. Filmde, Arif Işık’ın 216 yılında geleceğe gitmesi ve burada yaşadığı maceralar anlatılıyor.

  • Çalgı Çengi İkimiz (2012)

Salih Kalyon ve Gürhan Altundaşar’ın başrolünde oynadığı Çalgı Çengi İkimiz, iki müzisyenin komik hikayesini anlatıyor. Filmde, iki müzisyenin düğünlerde ve özel günlerde yaşadığı komik olaylar anlatılıyor.

  • Hükümet Kadın (2012)

Demet Akbağ’ın başrolünde oynadığı Hükümet Kadın, bir kadının başbakan olması ve ülkeyi yönetmesiyle ilgili komik bir hikaye anlatıyor. Filmde, başbakan olan kadının yaşadığı komik olaylar ve ülkeyi yönetme çabaları anlatılıyor.

  • Senin Hikayen (2012)

Tolga Çevik’in başrolünde oynadığı Senin Hikayen, bir adamın hayatının farklı dönemlerini anlatan komik bir film. Filmde, adamın çocukluğundan yetişkinliğine kadar yaşadığı komik olaylar anlatılıyor.

Bu filmler, 2012 yılında Türk sinemasında komedi türünün ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Bu filmler, izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşattı ve Türk sinemasının gelişimine katkıda bulundu.

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi