Kınıfır Bedrenk Olur Şarkı Sözleri

Kınıfır Bedrenk Olur Şarkı Sözleri: Bir Ayrılık Hikayesi

Kınıfır Bedrenk Olur, Ahmet Kaya’nın 1985 yılında çıkardığı Acılara Tutunmak albümünde yer alan bir şarkıdır. Şarkı, bir ayrılık hikayesini anlatmaktadır.

Şarkının sözleri şöyledir:

Kınıfır bedrenk olur
Gözlerim yaşla dolar
Bir ayrılık vaktidir
Gönlümün efendisi

Gidiyorsun benden uzaklara
Ben kalıyorum sensiz
Yalnızım artık
Kimsesizim

Ne yapacağım sensiz
Nereye gideceğim
Kiminle konuşacağım
Kiminle güleceğim

Sen gittin ya benden
Dünya başıma yıkıldı
Hayatım anlamsızlaştı
Geleceğim karanlığa büründü

Kınıfır bedrenk olur
Gözlerim yaşla dolar
Bir ayrılık vaktidir
Gönlümün efendisi

Şarkı, ayrılığın acısını ve yalnızlığını konu almaktadır. Ahmet Kaya, şarkıda ayrılık acısını çok güçlü bir şekilde dile getirmiştir. Şarkı, birçok kişi tarafından beğenilmiş ve sevilmiştir.

Şarkının Konusu

Şarkı, bir ayrılık hikayesini anlatmaktadır. Şarkının başrolünde yer alan kişi, sevgilisinden ayrılmaktadır. Ayrılık, başroldeki kişi için çok zor geçmektedir. Başroldeki kişi, sevgilisinden ayrıldıktan sonra yalnız kalmaktadır. Ne yapacağını, nereye gideceğini ve kiminle konuşacağını bilememektedir. Başroldeki kişi, sevgilisinden ayrıldıktan sonra hayatının anlamsızlaştığını ve geleceğinin karanlığa büründüğünü düşünmektedir.

Şarkının Yorumu

Şarkı, ayrılığın acısını ve yalnızlığını çok güçlü bir şekilde dile getirmektedir. Ahmet Kaya, şarkıda ayrılık acısını çok gerçekçi bir şekilde anlatmıştır. Şarkı, birçok kişi tarafından beğenilmiş ve sevilmiştir. Şarkı, ayrılık acısı çeken kişilere umut vermektedir. Şarkı, ayrılık acısının geçici olduğunu ve sonunda her şeyin yoluna gireceğini anlatmaktadır.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı