Olduramadım Şarkı Sözleri

“Olduramadım” Şarkı Sözleri: Bir Aşkın Sonunun Acımasız Hikayesi

“Olduramadım” şarkısı, bir aşkın sonunun acımasız hikayesini anlatan, yürek burkan bir şarkıdır. Şarkı, sevgilisini öldürmek isteyen ancak bunu başaramayan bir kişinin duygularını anlatmaktadır. Şarkının sözleri, aşkın karanlık ve yıkıcı tarafını gözler önüne sermektedir.

Şarkı Sözleri

(Verse 1)
Gözlerin gözlerime değdi
Kalbimin atışları hızlandı
Bir anda dünyam değişti
Sanki bir rüyadaydım

(Chorus)
Olduramadım seni
Ne kadar istesem de
Kalbim buna izin vermedi
Seni seviyorum

(Verse 2)
Zaman geçti, aşkımız büyüdü
Birbirimize daha da bağlandık
Ama bir gün her şey değişti
Sen gittin, beni yalnız bıraktın

(Chorus)
Olduramadım seni
Ne kadar istesem de
Kalbim buna izin vermedi
Seni seviyorum

(Bridge)
Sensiz ne yapacağımı bilmiyorum
Her yer karanlık, her şey anlamsız
Keşke seni öldürebilseydim
En azından acım biterdi

(Chorus)
Olduramadım seni
Ne kadar istesem de
Kalbim buna izin vermedi
Seni seviyorum

(Outro)
Seni seviyorum
Seni her zaman seveceğim
Ama artık yoksun
Ve ben sensiz yaşayamam

Şarkının Konusu

“Olduramadım” şarkısı, bir aşkın sonunun acımasız hikayesini anlatan bir şarkıdır. Şarkı, sevgilisini öldürmek isteyen ancak bunu başaramayan bir kişinin duygularını anlatmaktadır. Şarkının sözleri, aşkın karanlık ve yıkıcı tarafını gözler önüne sermektedir.

Şarkının başında, anlatıcı sevgilisine olan aşkını anlatmaktadır. Gözlerinin gözlerine değdiği anda kalbinin atışlarının hızlandığını ve bir anda dünyasının değiştiğini söyler. Sanki bir rüyadaymış gibi hissetmektedir.

Ancak zaman geçtikçe, aşkları büyür ve birbirlerine daha da bağlanırlar. Ancak bir gün her şey değişir. Sevgili, anlatıcıyı terk eder ve onu yalnız bırakır. Anlatıcı, sevgilisinin gidişiyle yıkılır ve ne yapacağını bilemez. Her yer karanlık ve her şey anlamsız gelir.

Anlatıcı, sevgilisini öldürmek ister ancak kalbi buna izin vermez. Onu hala sevmektedir. Ancak sevgilisinin gidişiyle yaşadığı acıya daha fazla dayanamaz. Keşke sevgilisini öldürebilseydi ve en azından acısının biteceğini düşünür.

Şarkının sonunda, anlatıcı sevgilisine olan aşkını tekrar dile getirir. Onu her zaman seveceğini söyler. Ancak artık sevgilisinin olmadığını ve kendisi de sensiz yaşayamayacağını söyler.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı