Türkiye Belçika Maçı Bilet Fiyatları

Türkiye-Belçika Maçı Bilet Fiyatları

Türkiye ve Belçika arasında oynanacak olan 2022 Dünya Kupası Elemeleri play-off maçı için bilet fiyatları belli oldu. Maç, 24 Mart 2022 Perşembe günü saat 20.45’te İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

Bilet fiyatları, kategoriye göre 150 TL ile 1.000 TL arasında değişiyor. En ucuz biletler, stadyumun en üst katındaki tribünlerde yer alırken, en pahalı biletler ise orta saha ve kale arkası tribünlerinde yer alıyor.

Biletler, 15 Şubat 2022 Salı günü saat 10.00’dan itibaren Passolig sistemi üzerinden satışa sunulacak. Bilet satın almak için Passolig kart sahibi olmak gerekiyor. Passolig kartı olmayanlar, Passolig web sitesinden veya Passolig satış noktalarından kartlarını alabilirler.

Maç için toplam 50.000 bilet satışa sunulacak. Biletler, Passolig sisteminde yer alan öncelik sırasına göre satılacak. Öncelik sırası, Passolig puanına göre belirleniyor. Passolig puanı yüksek olanlar, biletlere daha önce ulaşabilecekler.

Biletler, Passolig kartına tanımlanacak ve maç günü stadyuma girişte Passolig kartı ibraz edilmesi gerekecek. Biletler, başkasına devredilemez ve iade edilemez.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi