Drake In My Feelings Şarkı Sözleri

Drake’in “In My Feelings” Şarkısının Konusu

Drake’in “In My Feelings” şarkısı, 2018 yılında yayınlanan ve büyük bir hit olan bir şarkıdır. Şarkı, Drake’in eski sevgilisiyle olan ilişkisini ve bu ilişkinin sona ermesinden sonra yaşadığı duyguları anlatmaktadır. Şarkı, Drake’in güçlü vokalleri ve akılda kalıcı melodisiyle dikkat çekmektedir.

Şarkının Sözleri

Şarkının sözleri, Drake’in eski sevgilisiyle olan ilişkisini ve bu ilişkinin sona ermesinden sonra yaşadığı duyguları anlatmaktadır. Şarkının ilk dizesinde Drake, eski sevgilisinin onu terk ettiğini ve kendisini yalnız bıraktığını söylemektedir. Daha sonraki dizelerde ise Drake, eski sevgilisini özlediğini ve onu geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söylemektedir.

Şarkının Müzik Videosu

Şarkının müzik videosu, Drake’in eski sevgilisiyle olan ilişkisini ve bu ilişkinin sona ermesinden sonra yaşadığı duyguları görsel olarak anlatmaktadır. Müzik videosunda Drake, eski sevgilisinin onu terk ettiği yerde otururken ve ağlarken görülmektedir. Daha sonraki sahnelerde ise Drake, eski sevgilisini geri kazanmak için çeşitli şeyler yapmaktadır.

Şarkının Başarısı

“In My Feelings” şarkısı, yayınlandığı günden itibaren büyük bir başarı elde etti. Şarkı, birçok ülkede listelerde bir numaraya yükseldi ve milyonlarca kez dinlendi. Şarkı, aynı zamanda birçok ödüle layık görüldü.

Şarkıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı