Simge Zaten Aşığım Şarkı Sözleri

Simge – Aşığım Şarkı Sözleri: Aşkın Gücü ve Tutkusu

Simge’nin “Aşığım” şarkısı, aşkın gücünü ve tutkusunu konu alan etkileyici bir şarkıdır. Şarkı, aşık olmanın heyecanını ve mutluluğunu canlı bir şekilde yansıtırken, aynı zamanda aşkın zorluklarına ve fedakarlıklarına da değinir.

Şarkı Sözleri

“Aşığım, aşığım,
Kalbimin sahibi sensin.
Her şeyim sensin,
Sensiz bir hayat düşünemiyorum.”

Şarkının ilk dizesi, aşkın gücünü ve tutkusunu vurgulayarak başlıyor. Şarkıcı, aşık olduğu kişiye olan sevgisini ve bağlılığını dile getiriyor. “Kalbimin sahibi sensin” sözü, aşkın kişinin hayatındaki en önemli şey olduğunu ve aşık olduğu kişi olmadan yaşayamayacağını ifade ediyor.

“Seninle olmak,
Dünyanın en güzel şeyi.
Her an seninle olmak istiyorum,
Sonsuza dek.”

Şarkının ikinci dizesi, aşkın mutluluk verici yönüne odaklanıyor. Şarkıcı, aşık olduğu kişiyle geçirdiği zamanların ne kadar değerli olduğunu ve onunla sonsuza dek birlikte olmak istediğini söylüyor. “Dünyanın en güzel şeyi” sözü, aşkın kişinin hayatına kattığı mutluluğu ve anlamı vurguluyor.

“Ama aşk,
Bazen zor olabilir.
Fedakarlıklar yapmak gerekir,
Ve bazen de acı çekmek gerekir.”

Şarkının üçüncü dizesi, aşkın zorluklarına ve fedakarlıklarına değiniyor. Şarkıcı, aşkın her zaman kolay olmadığını ve bazen zor kararlar vermek gerektiğini söylüyor. “Fedakarlıklar yapmak gerekir” sözü, aşkın kişinin hayatında bazı şeylerden vazgeçmeyi gerektiren bir duygu olduğunu ifade ediyor.

“Ama ben,
Aşkın her şeye değer olduğuna inanıyorum.
Çünkü aşk,
Hayatın en güzel armağanıdır.”

Şarkının dördüncü dizesi, aşkın değerine vurgu yaparak sona eriyor. Şarkıcı, aşkın her şeye değer olduğuna ve hayatın en güzel armağanı olduğuna inanıyor. “Aşk, hayatın en güzel armağanıdır” sözü, aşkın kişinin hayatına kattığı anlamı ve değeri vurguluyor.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı