Benim Hocam Video Ders Notları Mı Haritalarla Tarih Kitabı Mı Daha Iyi?

Benim Hocam yayınlarının video ders notları isimli kitabı mı yoksa haritalarla tarih kitabı mı daha çok rağbet görmüştür

Benim Hocam yayınlarının video ders notları isimli kitabı, haritalarla tarih kitabından daha çok rağbet görmüştür. Bu duruma, kitabın Ramazan Yetgin’in video derslerine paralel olarak hazırlanmış olması ve video derslerdeki konuların özetini içermesi neden olmuştur. Bu sayede, öğrenciler video derslerini takip ederken, aynı zamanda kitaptan da faydalanarak konuyu daha iyi anlayabilmektedirler.

İki kitabın da satış rakamlarına bakıldığında, video ders notları kitabının satış rakamının, haritalarla tarih kitabının satış rakamından daha yüksek olduğu görülmektedir. Örneğin, 2023 yılında Benim Hocam Yayınları’nın en çok satan 10 kitabı arasında, video ders notları kitabı 4. sırada yer alırken, haritalarla tarih kitabı 10. sırada yer almıştır.

Bununla birlikte, haritalarla tarih kitabının da kendine özgü bir kitlesi bulunmaktadır. Bu kitap, tarih konularını görsel olarak daha iyi kavrayabilen öğrenciler için faydalı bir kaynaktır. Ayrıca, haritalarla tarih kitabı, KPSS’de çıkan harita sorularına hazırlık için de oldukça faydalıdır.

Sonuç olarak, Benim Hocam yayınlarının video ders notları isimli kitabı, haritalarla tarih kitabından daha çok rağbet görmektedir. Bunun nedeni, kitabın video derslerine paralel olarak hazırlanmış olması ve video derslerdeki konuların özetini içermesidir.


Yayımlandı

kategorisi