Erkan Fakir Köpek

Erkan Fakir Köpek: Konusu ve İncelemesi

Erkan Fakir Köpek, 2009 yılında yayınlanan, yönetmenliğini ve senaristliğini Bülent İşbilen’in yaptığı, başrollerini Ata Demirer, Demet Evgar, Salih Kalyon ve Ayşen Gruda’nın paylaştığı bir Türk komedi filmidir. Film, fakir bir köpeğin hikayesini anlatmaktadır.

Konusu

Erkan, sokaklarda yaşayan fakir bir köpektir. Bir gün, zengin bir ailenin çocuğu olan Deniz tarafından evlat edinilir. Deniz, Erkan’a çok iyi bakar ve onu çok sever. Ancak, Deniz’in ailesi Erkan’ı istemez ve onu evden kovdururlar. Erkan, tekrar sokaklara düşer ve zor günler geçirir.

Bir gün, Erkan bir çöp tenekesinde yemek ararken, bir grup çocuğun onu taşladığını görür. Erkan, çocuklardan kaçmaya çalışır, ancak çocuklar onu yakalarlar ve ona işkence etmeye başlarlar. Erkan, tam umudunu kaybetmişken, bir adam gelir ve çocukları kovar. Adam, Erkan’ı alıp evine götürür ve ona bakar.

Adamın adı Ali’dir ve o da fakir bir adamdır. Ali, Erkan’ı çok sever ve ona çok iyi bakar. Erkan, Ali ile birlikte çok mutlu olur. Bir gün, Ali hastalanır ve ölür. Erkan, Ali’nin ölümünden sonra çok üzülür ve onu çok özler.

Erkan, Ali’nin ölümünden sonra tekrar sokaklara düşer. Ancak, bu sefer daha güçlüdür ve daha cesurdur. Erkan, sokaklarda yaşamaya devam eder ve birçok macera yaşar.

İnceleme

Erkan Fakir Köpek, fakir bir köpeğin hikayesini anlatan dokunaklı ve eğlenceli bir filmdir. Film, fakirliğin ve hayvan haklarının önemini vurguluyor. Filmde, Ata Demirer ve Demet Evgar çok iyi performanslar sergiliyorlar. Film, izleyicileri hem güldürüyor hem de ağlatıyor.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi